Post by terpprotperfguarho on Feb 5, 2022 22:01:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē daudzus resursus ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Šī ir pasaulē labākā un apbrīnojamākā ēdiena gatavošanas spēle, šī spēle ir labāka par citām spēlēm, taču tikai viena lieta, kas man nepatīk, ir reklāmas, kad pabeidzu līmeni, man ir jāredz pievienojums un pievienošana ir pārāk gara, pretējā gadījumā spēle ir labākā.
Kad es nokļuvu kinoteātrī, tas atskaņoja reklāmas ikreiz, kad pabeidzu līmeni. Bet mana draudzene to lejupielādēja, viņai nav reklāmu un viņa ir tādā pašā līmenī kā es. Tāpēc esmu pabeidzis spēli un vairs to nelejupielādēšu.
Lieliska spēle, ļoti jautra, bet dažreiz jums nav citas izvēles, kā izgāzties līmeni, ja nevēlaties maksāt naudu, jo spēle prasa apkalpot 14 klientus un dod tikai 13? Šķiet mežonīgi negodīgi, jo neatkarīgi no tā, cik labi tas jums ir, liek jums tērēt naudu, ja vēlaties progresēt.
Atsevišķas konfektes nevar dabūt....ļoti nomākta
Man patīk laika pārvaldības spēles, taču ir daudz papildinājumu. Jūs nevarat tikt pāri dažiem 1. LVL, netērējot naudu. Es varu izspēlēt daudzas šīs spēles bez naudas, bet ne šo!
Crazy Diner: Cooking Game Diskarte jagn
Es jau esmu tērējis naudu ar šo. spēle rada atkarību, jo jūs baudāt un noņemat stresu, tajā pašā laikā jūs tērējat arvien vairāk naudas, un dienas beigās jūs sapratīsit, ka esat jau pazaudējis savus ietaupījumus🤦♀️ 🤦♀️🤦♀️
Patika šī spēle, bet ienīstu šo jauno atjauninājumu un izmaiņas. Ir problēmas, kuras man nekad agrāk nebija bijušas. Klientu sarunas ir tik kaitinošas, un to nav iespējams izslēgt. Mani pārāk kaitina vairs spēlēt haha. Ceru, ka izdosies izlabot kļūdas un liksi klientiem beigt runāt! Man nevajag, lai viņi ik pēc divām sekundēm saka "čau".
Ierodoties uz noteiktu laiku, klientiem ir nepieciešams ilgs laiks, lai parādītu un veiktu pasūtījumu, tāpēc tā ir mana vienīgā problēma
Tas bija labi un ļoti jautri, līdz es to atjaunināju. Tagad ir ārkārtīgi grūti pārspēt līmeni, un tas pastāvīgi liek tērēt naudu
Laba spēle, bet man ir beigušies līmeņi! Jājaunina spēļu izstrādātāji! Turklāt dažreiz nav iespējams pabeigt līmeni bez dubultās monētas palielināšanas vai cita veida paaugstinājuma. Tā tomēr ir laba spēle
Šī spēle ir patiešām interesanta..Bet kāpēc tās ielāde ir nepieciešama mūžīgi?
Šī spēle būtu tik daudz labāka bez uznirstošajām reklāmām... mums ir jāskatās reklāmas, lai iegūtu dimantus, mums ir jāskatās reklāmas, lai paātrinātu gaidīšanas laiku, mums ir jāskatās reklāmas, lai iegūtu noslēpumainas balvas... KĀPĒC VAI MUMS PAT JĀSKATĀS REKLĀMA PĒC KATRA OTRĀ SPĒĻA, KO SPĒLĒM???!!!! ar to pietiek, lai man gribētos atinstalēt citādi pārsteidzošu un ļoti aizraujošu spēli... jums vismaz vajadzētu noņemt nejaušās uznirstošās reklāmas... tas sabojā spēles gaitu.
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arcade jqru
Šī spēle ir interesanta, taču daži līmeņi ir izaicinoši
Spēle ir lieliska, taču man ir problēmas ar citu spēles daļu lejupielādi. Lai gan mans savienojums ir stabils, tas vienmēr ir "lejupielāde neizdevās". Man ļoti patīk spēlēt spēli, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to.
slikti, šausmīgi, nav traki ēdnīca, traki slikti turpina mani izrakstīt un tik aizkavējusies, un tad mans ekrāns kļūst melns 😠😬😧😧😧
Rediģēts pārskats: es mēdzu šo novērtēt ar 5 zvaigznēm, bet pagaidām vērtēju ar zvaigznēm, jo kādu iemeslu dēļ es atkārtoju visu makaronu restorānu. Esmu gandrīz pabeidzis. Es biju tik vīlies.
Tikai jautājums, kā es varu mainīt varoņa tērpu? Esmu mēģinājis noklikšķināt uz katras pogas, bet neatradu. Vai funkcija tika noņemta?
Jautra spēle. Vienīgā sūdzība ir "Noslēpumainā dāvanu kaste". Man ir vairāk nekā 100 000 monētu un tikai nesen sāku, lielākā daļa no tām dāvanu kastēm, kuras man dod, ir monētas, man vairs nevajag un nevēlos monētas, es nevaru tās iztērēt tik ātri, cik saņemu. Ja skatīšos vairāk sludinājumu, es gribētu vairāk palīgu. Bet man patīk reklāmu dārgakmeņi, kas ir ļoti noderīgi.
Man patīk šī spēle, bet tā krāpjas. Tātad jums ir jāizmanto dārgakmeņi, lai uzvarētu līmeni. Dažos noteiktos līmeņos jūs gaidāt klientus, tikai viens nāk. Tavs laiks beidzas! Protams, spēle sniedz dārgakmeņus, taču nekas nav tuvu 120 dārgakmeņiem, kas jums jāizmanto, lai turpinātu spēli.
Crazy Diner: Cooking Game Strategia nei
Sākumā jautri, bet atjauninājumi turpina jautāt, un pēkšņi lēnām vairs nevar spēlēt
Crazy Diner: Cooking Game Strategi ypf
es pazaudēju vairāk nekā 500 dārgakmeņus, kad restartēju ierīci. lūdzu, izlabojiet šo problēmu
Tik daudz reklāmu. Ik pēc 2 spēlēm parādīsies reklāmas video klips 😥😥 Lūdzu ierobežot reklāmu.
Sākumā tas bija patīkami. Bet man jau apnika atkal un atkal skatīties reklāmas. Pat ja es izlaižu dažas reklāmas, joprojām ir jāskatās reklāmas (pēkšņi uznirst), lai nokļūtu nākamajā līmenī. Drīz tas tiks atinstalēts.
Es nevaru spēlēt .. kopš pēdējās atjaunināšanas ...1455737 lietotājs .. huhu..
Sākumā tas ir jautri. Taču pēdējā atjauninājumā lietotne nereaģē.
Man spēle līdz šim ir patikusi, bet man ir sūdzība. Sākot no Ichiban ramen līmeņa, ir pieaudzis monētu un dimantu daudzums, lai atjauninātu lietas. 4000 monētas un 35 dimanti, lai uzlabotu virtuves piederumus, un 4500 monētas, lai uzlabotu ēdienu, ir nedaudz par daudz. Un man visu laiku jāskatās reklāmas, lai pārliecinātos, ka man ir pietiekami daudz monētu un dimantu. Izņemot to, spēle ir patiešām laba.
Tas ir diezgan aizraujošs, problēma ir piespiedu reklāmās ikreiz, kad pabeidzat līmeni, un spēle kļuva nedaudz rupja, taču tā joprojām ir lieliska spēle.
Crazy Diner: Cooking Game אסטרטגיה aii
Man ļoti patika spēlēt šo spēli, bet nesen es pabeidzu sviestmaizi un sviestmaizi, un tagad es vairs nevaru virzīties uz priekšu. Es mēģināju lejupielādēt picas zonu, taču tā rezultātā mana spēle sastingst, tad es aizveru lietotni un atveru to vēlreiz, un tad man ir iestrēdzis ielāde. tad tiek rakstīts: “Neizdevās lejupielādēt resursus, kas nepieciešami spēles turpināšanai, lūdzu, pārbaudiet savu internetu” mans internets darbojas lieliski, lūdzu, izlabojiet to, lai es varētu spēlēt spēli vēlreiz. Es vēlētos progresēt šajā jaukajā spēlē!
Šī spēle ir jauka un jautra, taču pēc noteikta brīža kļūst gandrīz neiespējami virzīties uz priekšu, neiztērējot daudz naudas. Pagāja kāds laiciņš, lai tur nokļūtu, tagad esmu pārsniedzis 500. līmeni, taču esmu nonācis tiktāl, ka turpināt spēlēt ir pārāk dārgi. Kad man vairs nebūs dārgakmeņu, es atinstalēšu.
Pēc tam, kad noklikšķinājāt, lai iegūtu papildu laiku vai pieprasītu atlīdzību, reklāmas tika apturētas/netiek rādītas vispār. Pārsteidzoši, ka tas tā nekad nav noticis, kad reklāma parādījās nejauši pēc tam, kad esat pabeidzis dažus līmeņus. Interesanti
Man patika šī spēle vēl pirms dažām dienām. Tagad katru reizi, kad mēģinu noskatīties spēles video, lai palielinātu līmeni vai izlaistu jaunināšanu, lietotne tiks aizvērta, un es zaudēšu dzīvības un visus bonusus, ko izmantoju šajā līmenī. Tas man patiešām ir sabojājis spēli, jo es nevaru uzlabot, tāpēc es nevaru nokārtot līmeņus, tāpēc es nevaru progresēt spēlē. Agrāk es visu laiku spēlēju šo spēli, un tagad es to nevaru spēlēt.
Man patīk spēle, jo to ir viegli spēlēt, kā arī patīk atjaunot veco ēku. Bet, kad es atjauninu spēli, tā sāp galva, jo ir pilnīgs haoss, es nevaru spēlēt savu spēli, tas viss kļuva melns! Es nožēloju, ka to atjaunināju.
Es mīlu šo spēli, ko esmu spēlējis katru dienu, lai pēc tam arī atgrieztos pie tās, atklāju, ka esmu visu pazaudējis, tā mani ir aizvedusi atpakaļ uz sākumu, es esmu sagrauts 😕
Grab naudu!! Nākamo līmeni ar sulu un kukurūzas suņiem nav iespējams sasniegt norādītajā laikā, ja vien jūs nesamaksājat naudu, lai turpinātu spēli. Nav iespējas jaunināt vai pievienot vairāk mašīnu.
Labi, taču dažus līmeņus nevar uzvarēt bez pastiprinātājiem, taču tie ir patiešām dārgi un maksā daudz dārgakmeņu, kuru uzkrāšanās prasa mūžīgi, vai arī tie ir jāiegādājas!
Padarīt spēles izaicinošas ir viena lieta, bet noteikti līmeņi neatkarīgi no jaudas ir pilnīgi neiespējami, ir cita lieta. Man patīk, ka jūs regulāri veicat atjauninājumus ar jaunu saturu, taču, ja ierobežotā laika notikumus padarāt neiespējamu, mēs to vienkārši noliksim un neatgriezīsimies....
Tas ir ļoti jautri, bet tam nav jēgas, kad katru reizi, kad es uzvaru posmā, joprojām tiek parādīta reklāma, un nav izejas pogas līdz vēlākam laikam, tāpēc mēs esam spiesti skatīties reklāmu. Joprojām ir jēga, ja es pazaudēju skatuvi, tad man ir jāskatās reklāma, bet katru reizi, kad parādās pievienošana un nav izejas pogas, ir pārāk daudz, nav citu spēļu, kas to darītu. Viņi zaudēs klientus, ja viņi turpinās to darīt, kas samazina šīs spēles jautrību. Lūdzu, uzlabojiet to. Pārāk daudz papildinājumu ir necilvēcīgi.
Patīk spēle. Nepieciešams vairāk taustiņu, pastiprinājumu un dārgakmeņu. Lūdzu, padariet to vieglāk pieejamu
Tā ir ļoti aizraujoša un patīkama spēle ar daudziem posmiem un labu progresa sajūtu. Es tomēr vēlos, lai būtu labāka dzīves sistēma. Tāpat kā patērēt enerģiju vai dzīvi, vienkārši spēlējot skatuvi, jo šobrīd jūsu dzīves ir bezjēdzīgas, posmi ir jautri un izaicinoši, bet ne tik viegli, ka jūs zaudējat. Tomēr ļoti līdzsvarota reklāmu izmantošana pareizajām lietām, un tas ir labi paveikts.
Man ļoti patīk šī spēle. Tomēr man jāsaka, ka man nepatīk tas, ko viņi dara jaunākajā atjauninājumā. Tas turpina spēlēt, lai gan prasība ir izpildīta, un liek man zaudēt bonusu. Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu. Paldies.
Atjauninājumi padara spēli sliktāku, nevis labāku. Pēc tam viņi piedāvā/pieprasa, lai jūs tos novērtētu un atļauts piešķirt tikai 5 zvaigznes. 1–4 zvaigznes tiek automātiski nosūtītas uz e-pastu, lai izskaidrotu problēmu bez atrisinājuma... nē. Nejautājiet un nemēģiniet diktēt vajadzīgo atbildi.
Spēle noritēja labi, ja neskaita sludinājumus. Es esmu pārgājusi no daudzām monētām līdz tikai 3000. Otro reizi viņi man tās noņēma bez iemesla. Tātad esmu beidzis ar šo spēli!!!
Man patīk šī spēle, bet reklāma pēc katriem pāris raundiem ir vienkārši smieklīga.
Spēle parasti ir jautra, bet es domāju, ka ir jābūt problēmai ar reklāmām. Pēc katra raunda spēlē tiek jautāts, vai vēlaties noskatīties reklāmu, lai dubultotu nopelnīto zeltu, un pat tad, ja sakāt nē, reklāma tik un tā tiks spēlēta un jūs nesaņemsiet papildu zeltu. Tas ir patiešām nomākta un apgrūtina visu pieredzi.