Post by terpprotperfguarho on Feb 5, 2022 22:04:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Yapbozlar - jigsaw puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Yapbozlar - jigsaw puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile oluşturucu puan ▞▞▞
▞▞▞ Yapbozlar - jigsaw puzzles 2022 version ▞▞▞
Çok fazla reklam! Anlıyorum, reklamlara ihtiyaç var ve bundan çekinmiyorum, ancak BİR yapboz sırasında 3+ reklam arası açık değil.... evet önce, evet sonra, evet daha fazla hayat kazanmak için evet, ama bulmaca! Kaldırıldı.....
Harika bir oyun hemen oynayım papasitesi harika
Bu uygulamayı seviyorum, tek sorun telefon değiştirdiğimde tüm puanlarımı, bulmacaları ve başarıları kaybediyorum ve baştan başlamak zorunda kalıyorum
Keşke internetli olmayan yapbozlarda
Çok fazla reklam - her dört ila beş hamlede bir reklam alıyorum, bu da beni tamamen oyundan çıkarıyor ve kafamı karıştırıyor. yoksa harika bir oyun
Güzel küçük oyun kısa müdahaleci olmayan reklamlar iyi yapılmış😊 Ah canım, ne oldu, reklamlar uzun ve bol ve şimdi oyuna çok uzun süre müdahale ediyor, ayıp☹️kaldırma. Evet eskiden atlanabiliyorlardı, bu değişti x'ler görünmüyor ve bazen oyundan çıkmak için asırlarca bekliyorsunuz. cevap verdiğiniz için teşekkürler.
oyun çok güzel ben yapboz yapmayı çoook seviyorum ben hep ü seçiyorum bence 1000 parça da yapmaları gerek
İlk 10 içinde , puzzle oyunlarını sergilemek güzel
Bu uygulamayı yaklaşık 20 dakika kullandım ve ilk bulmacayı bitirdikten hemen sonra ona olumlu bir puan verdim. Sonra reklamlar ortaya çıkmaya başladı ve sadece yapbozlar arasında olsalardı onlara karşı iyi olurdum, ama sonra onlar yapbozun ortasında belirmeye başladılar! En son bir araya getirdiğim, oyun sırasında 4 reklam çıktı! Bu, devenin sırtını kıran samandı ve ben kaldırdım! Bu şirketin oyuncuları Reklam Engelleme için ödeme yapmaya zorlama yoluysa, geri tepti!
Genel olarak eğlenceli. Ancak bazen durup ara ara kapatırsam geri döndüğümde ilerlemem kayboluyor ve tüm taşları doğru yerlerinde gösteriyor ama %1 ilerleme gösteriyor. Buna alışkın değildi - son bir güncellemeden sonra (simge değiştiğinde) olmaya başlayan bir şey.
Jigsaw Puzzles - kirakós játék Kirakós játékok yexe
Bence çok güzel ama biraz zor yinede zorlanmayı sevenler için tavsiye ederim👍😉💙
Oyun çok güzel bukadar C Ci Cih Ciha Cihan
Ninja Tobu Hành động cxti
Parçaları aldıysanız, yapboz yarıçapının dışına çıkamaz, bu biraz sinir bozucudur, ancak bunun dışında iyi bir uygulamadır.
Fena değil simdilik
Onu daha iyi yapan özelliklerden kurtuldum. Süpürme gibi. Bulmacanın sınırlarının dışında parçalara sahip olmak. Bunu oynamayı çok severdim, ancak artık bundan zevk almıyorum ve siz DÜZELTİNİZ kadar oynamayacağım.
Bu da uzun süredir atıl kalan bir beyne biraz antreman sağlar....
Güncelleme: Oyunu hala seviyorum ama reklamların miktarı çok saçma. Başka bir eklenti ortaya çıkmadan önce zar zor birkaç parça çalıyorum. Bazı eklemeler daha uzundur ve bunları atlayamazsınız. Sürekli reklamlar, oynamanın eğlencesini ortadan kaldırır.
Sevimli bulmacalar ama parçaları hareket ettirmek tabletimde garip. Onları parmağımla hareket ettirmeye ve aynı sonuçları veren kauçuk uçlu bir kalem kullanmaya çalıştım. Tamam, oyunu siliyorum. Yapboz parçaları sadece bir sorun değil, aynı zamanda bulmacaları yaparken çok fazla açılır pencere ekleme girişimi var. Eğlenceyi elinden alır.
Çok ilginç ve parçanın doğru yerde olduğunu size bildirir. Çok iyi fikir
Bu oyunu bayılıyorum o kadar çok görsel varki kararsız kalıyorum bundan hoşlanmıyorum 😑
Can sıkıcı reklamlar. Bulmacayı bitiriyorsunuz ve daha ona bakamadan bir reklam çıkıyor. Geri geldiğinde, yapboz çizgilerinin hepsi oradadır, bu yüzden tadını çıkaramazsınız bile. Şimdiye kadar sadece 3 yapboz yaptım ama reklamlar o kadar sık ki, eğlenceden çok rahatsız edici.
Oyun iyi çalışıyor ama çok fazla reklam var. Kaldırılıyor çünkü.
Çok iyi oyun aklınızı kullanıyorsunuz
Bu oyun ilan edildiği gibidir. Bu, bir araya getirilecek birçok farklı resim içeren yapbozlardır, ancak her 3-5 dakikada bir, üzerinde çalıştığınız bulmacanın ortasında bir reklam ve ayrıca bulmacanızın sonunda bir reklam vardır. Ayrıca, çözdüğünüz bulmaca için 3x bonus puan istiyorsanız (anladığım kadarıyla) 30 saniyelik bir reklam olacak. O yüzden bu oyun sizin için bir çok reklamla dolup taşmıştır. Yani, yapbozları ve TONLARCA REKLAMLARI seviyorsanız; bu oyun tam size göre!
Çok güzel bir oyun. Özellikle tablet gibi büyük ekrenli gözlerinizi çok fazla yorulmadan yaşayabiliyorsunuz. kendisi de çok söz. Ses adresi de güzel. Bir sürü yap boz var. Hiç sıkılmazsınız. Hem beyin ptatiği hem de eğlence ikisi karışık. Bu tavsiye ederim. Ama asla hiçbir uygulama ya da oylamada 5 yıldız vermem😂
Genel olarak iyi bir bulmaca oyunu. Gecikme sorunu yok ve rahatlatıcı. Mevcut reklamlar var ancak bunlar diğer oyun uygulamaları kadar kötü değil. Bitmiş görüntüleri sosyal medyada paylaşma veya duvar kağıtları için indirme gibi özellikleri görmek isterim. Parçaların altında yapbozların şeffaf bir görüntüsüne sahip olmak için değiştirilebilir bir seçeneğe sahip olmak da güzel olurdu.
Ben Çok Beğendim Güzel Bir Oyun Zihnimi Açıyor
Jigsaw Puzzles - puzzle games Puzzle upxk
Sorunsuz çalışıyor, ancak çok fazla olması benim için rahatsız edici bulmacalar ekliyor
Çok sakinleştirici ve beyin çekici bir şekilde eğlenceli
Oyun acilmiyo hic iyi birsey degil sakin indirmein bos yer kaplar
4 veya 5 olurdu, ancak şimdi bulmacanın ortasında birden çok kez reklamları var ve tüm alanı kullanma yeteneğini ortadan kaldırdılar ve yalnızca gerçek bulmaca tahtasına fayans yerleştirebilirler.
Bu umarim torunum oynuyor ama cok reklam olmasi ve programin tekrar yukledik umarim sorun olmaz aslinda cok oyun hem torunuma hem bana hitap ediyor.
Bir yapbozun tam sonunda, parçalar eksik. Parçaların yapbozun üstüne veya saklandıkları yerlere gitmesine izin verilmemelidir.
Hala tam resim ile devam eden bulmaca arasında nasıl gidileceğini bulmam gerekiyor. 😄 Güncelleme: 08/31/2021 İlk defa Samsung tablet kullanıyorum ve Samsung telefonumda bulmaca çözmeye geri döneceğimi söylemeliyim. 75 yaşındaki gözlerim daha çok küçük ekranı tercih ediyor ve 144 parçalı yapbozları yapıyorum. Tek dileğim, bir şekilde simgesel yapıyı ve şehir manzaralarını ada/ülkeye göre etiketleyebilmeniz. Ayrıca, 4+ yaşındaki torunum 36 parçalı yapbozları yapmayı gerçekten seviyor. Teşekkürler!
Gizlilik Politikası bi bende mi çıkıyo
Jigsaw Puzzles - puzzle games புதிர் vydw
Yeni bir telefon aldım ve artık parçaları sıralamak için çerçeveyi çevreleyen alanı kullanamıyorum. Kesin bir olumsuz değişiklik.
çok zor ama çok çılgın
Bir yapbozu kısmen tamamlanmış bırakırsam, geri döndüğümde, parçalar birbirine kilitlenmese de tamamlanmış görünme veya %1'e sıfırlanma olasılığı %50/50'dir. Bu sinir bozucu.
Bir arama seçeneğine ve bulmacalara dönüştürmek için kendi resimlerinizi indirmenin bir yoluna sahip olması gerekiyor. Parçaları yapbozun dışına koyamaman çok kötü. Çok fazla ekler...
Yapboz ancak tablo sabit olmalıydı
paralı olmasa güzel bir şekilde çözmek için yapamaz idare eder bir yapbozun tutmasada
İçinde çok fazla reklam olmaması hoşuma gitti, her şeyin en iyi yanı bu, hiçbir ticari insanın onları görmekten bıkmayacağı
Oyun çok iyi yappoz sevenler için harika bence yükleyen tavsiye ederim
Jigsaw Puzzles - puzzle games Puzzle upxk
Bir yıldız kırmanın etkisinde olmayan reklam gösterileri tam doğruyu yerine genel anlamda reklam giriyo sinirini geçebiliyorum gösterimde reklam yapmayın
Çok iyi oyun ama telefonunuzda çok fazla depolama alanı kaplıyor. Bir tablet veya iPad'de harika olurdu.
Çok kötü bi oyun tavsiyem doldurmayin
idare eder
Oyun güzel bir oyun ama biraz zor yoksa mükenbel tafsiye teşekkür ederim🤗🤗🤗
Jigsaw Puzzles - kirakós játék Kirakós játékok yexe
İlgisiz oynarken bulmacanın bir görseline sahip olmanız gerekiyor
Güzel uygulama yapboz yapmak gerçekten zevk verici bir şey amaca bağlı yapboz fiyaztları olduğu için kilitli yapboz buda önesı diye rastgele ndlrdn bylock cpıgşkhpıgfşjhgcpkhgşkhgpıhvljhcö. önbvljvcpjvcpjhcpugcpugcljhcşjhcljbvşjb şkhğıhvşjhcşjhcşjhcşjgcşjgcşjgcşjgcjşhcljhcjlgclnvcljgcljhv ljbcxwfhfgcutddxcljb ne Biğhvuogxoyfxolugcvpihghiiğhvğiyf utoutcojgipchpugcupgcljhşjhcpjhvpihvipcpihihğfoyrar waszjgjhcvjşkbbniüpüdlenfkrkrkrkrkkkhjşkhfryfıgkhdyohgkljhcşkhgpıhgşkhcjşhgşjhfpkhfılqw