Post by terpprotperfguarho on Feb 5, 2022 22:07:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super tankové bitvy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super tankové bitvy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ chybové kódy primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Super tankové bitvy 2022 version ▞▞▞
Super hra vsetko ide
celkom dobrá hra, ale ovládanie je 2/100, želám si, aby ste si to mohli prispôsobiť, ale nemôžete.
Táto hra už nie je taká dobrá, je plná najmä ruských hackerov alebo noobov.
Zombie War Idle Defense Game Gelegenheitsspiele hyb
Dobre, ale ťažko napredovať. Zlato nezískate za to, že porazíte ostatných „hráčov“, ale hrať proti nim stojí zlato. Zlato môžete získať hraním kampane, ktorá je na úrovni 5 smiešne ťažká, alebo čakaním hodín/dní.
Je to veľmi dobrá hra, ale nemali by ste dávať bodovú bariéru, potom nemôžete budovať, čo chcete. Chcem len, aby ste to urobili v ďalšej aktualizácii
TOTO JE JEDNA Z NAJSMIEŽNEJŠÍCH APLIKÁCIÍ, KTORÉ SOM VŽDY VIDEL! STIAHNUŤ SOM SA POKUSIL 31 KRÁT.
Super Tank Rumble Gelegenheitsspiele upi
Systém vytvárania zápasov si vyžaduje prácu, pretože vás môžu postaviť proti niektorým prehnaným ľuďom alebo proti novým hráčom, ktorých rozbijete nabok.
bolo to v pohode, kým.... nebolo. toto je typ hry, ktorý by ste použili, keby ste boli v poriadku robiť to isté znova a znova. bola to však zábava. vývojári, ak to vidíte, mali by ste to v aktualizácii trochu viac premiešať. keď to urobíš, určite si to pozriem
Je to najlepšia hra vôbec. Odporúčam túto hru tým, ktorí majú radi tanky!
Ahoj! Hral som túto hru ako dieťa a hra sa skutočne zlepšila, ale bohužiaľ sa niečo zhoršilo. Rovnako ako truhlice sa otvárali tak rýchlo, ale teraz musím čakať JEDNU HODINU! No nie jednu hodinu, ale chápete. Zdalo sa mi to ako hodina, ale som si istý, že už nemusíme používať palivo. Bol som tak nahnevaný, keď som nemal dostatok paliva🤣 skvelá hra trochu sklamaná z truhlíc, ale celkovo dobrá hra.👍
Je to dobrá hra a dopĺňa moju závislosť na hrách, ktoré mi umožňujú postaviť vozidlo, ktoré môžem používať a testovať. Niečo ako prečiarknutie. Krátkym problémom tejto hry je len spôsob nastavenia multiplayeru a chýbajúca kampaň.
V tejto hre je ľahké postúpiť na vyššiu úroveň, ale keď vám dôjde olej, budete musieť dlho čakať. Chcem vidieť, aký dobrý je môj tank v boji bez toho, aby som musel čakať 12 hodín na veľa oleja. Môžem navrhnúť režim robota, ako je napríklad C.A.T.S. Ak vám ide o zaplatenie za výhru, vyberte si aj olej z bezplatných prepraviek. Sledovaním reklám som získal 20 prehratí.
Super Tank Rumble Grand public wleh
Super Tank Rumble Grand public wleh
Táto hra je skvelá, hral som predtým, ale prečo dávam iba 2 hviezdičky, pretože sa nedá hrať na Samsung, opravte to
Dobrá hra ale niektoré veci sa tam bugujú
Hra je nespravodlivá!, vytváranie zápasov je hrozné, postavíte sa proti hráčom, ktorí sú silnejší ako vy. Pokrok je veľmi pomalý. Neinštalujte túto aplikáciu, je to jediná zábava na pár minút.
Je to celkom dobrá hra a všetky herné prvky a grafika sú skutočne jednoduché a nie príliš zjednodušené, čo je úžasné a aj malé deti môžu použiť svoj mozog a kreativitu na vytvorenie niečoho z tohto sveta. Ďakujeme, že ste nám poskytli takú fantastickú hru Super Tank Rumble. Pokračujte v skvelej práci chlapci!
Táto hra je úplne nereálna a nemá zmysel pre fyziku alebo znalosti tankerov.
Po chvíli to začne nudiť a kým sa dostanete o úroveň vyššie, bude to trvať dlho
Vzal som si peniaze a povedal "vyskytla sa chyba" a nič som nedostal. Jasné, ponechaj si mojich päť dolárov, len vedz, že každého môžeš okradnúť iba raz, kým opustí tvoju hru.
Hra je skvelá, ale neustále meškanie mi ničilo zážitok. Opravte oneskorenie.
Paráda
Páčia sa mi upgradovateľné časti, grafika atď., ale chcem, aby bola do hry pridaná funkcia sandbox, len aby som si vyskúšal niektoré časti, ktoré som nikdy nemohol vyskúšať, ale aby vám režim sandbox nedal vôbec žiadne trofeje. Táto hra je úžasná a budem ju hrať aj naďalej!
Čakacie doby v absolútnych hodinách, obmedzené 30-minútové časy strihu. Nešikovné ovládanie. Bitky sú v poriadku, ale nič zvláštne. Naozaj sa neoplatí sťahovať, pokiaľ nechcete niečo náhodné.
Táto hra je moje detstvo a stále ju milujem. Odporúčam túto aplikáciu.
Super Tank Rumble கேஷுவல் eyp
Usadzovanie častí je ťažké a nemotorné. Po 10 minútach hrania obrazovka stmavla a už nikdy nefungovala ani po vynútenom zastavení služby.
jeho reeeeeeeeeeeeeeal dobré umožňuje veľa kreativity umožnilo mojej kreativite, keď som bol dieťa, vďaka za to, že som si prispôsobil svoj život. tiež z nejakého dôvodu, ak máte pre svoj tank iba guľomet, ai len namieri zbraň do podivných smerov tak, aby to skončilo tak, že nepoškodí súpera, kým nezničí podporu, násilne namieri zbraň na nepriateľa, ale nemá šancu vyhrať, pretože tank už utrpel veľké škody
Táto hra sa mi páči, ale tlačidlo na otvorenie aplikácie je v detskom štýle a mám 9 rokov, takže by som to naozaj rád zmenil, inak je hra naozaj dobrá páči sa mi.
Pokyny sú mätúce a nádrž pri pokuse o pridanie alebo odstránenie dielov svrbí. Tiež zbrane sú červené na upgrade, ale v priečinku nebolo nič zvýraznené na upgrade.
Vinikajuca hra odporučam ale škoda že to je cez wifi
Táto hra je zábavná, problém je v tom, ako to, že tanky majú lepšie 3D ako naše tanky, zmeňte to, prosím, a tiež y trate nie sú žiadnym šrámom, idú rýchlo, nie tak rýchlo, aj keď nie sú napäté, takže pls, zmeňte to, čo som práve povedal
Veľmi dobrá hra, ale môžete pridať nejaké režimy ako teamdeathmatch.
tak som pred chvíľou dostal túto hru a potom som ju vymazal. teraz som si myslel, že je to zábava. Vrátil som sa do hry a nezachránilo to môj postup, bol som ako úroveň 10. teraz som späť na úrovni 1 a je nemožné hrať teraz vážne sklamaný🤨
Super Tank Rumble Gelegenheitsspiele upi
Ovládanie je hrozné, nemôžem ani umiestniť blok! Ale inak je hra dobrá
Veľmi milo ma prekvapuje Super Tank Rumble. Má pomerne intuitívny stavebný systém, ktorý, aj keď by mohol byť priateľskejší, pokiaľ ide o skladanie kolíkov a predmetov, je väčšinou jednoduché postaviť zaujímavé návrhy nádrží. Aj keď by ste mohli platiť skutočné peniaze, poskytuje vám to len výhodu postupu a možnosť kupovať skiny pre váš tank. Okrem toho je veľmi ľahké získať drahokamy zadarmo prostredníctvom štedrých 10 reklám denne, ktoré je možné sledovať všetky naraz. Vysoko odporúčané.
Kentus. ,neťahovať!
Najhoršia hra
Super hra naj hra na mobil
Pekná malá hra, v ktorej ste stavali tanky a bojovali s nimi. Veľa videoreklám.
Takúto hru som ešte nevidel, je to super.
super odporucam
gg
Toľko aktualizácií vo veľmi krátkom čase inštalácie
Toto je tá najhlúpejšia hra, aká kedy bola, nemôžem vytvoriť svoj tank alebo reštartovať svoj vlastný tank, musím zabiť všetko okrem toho, že je to ťažké a v iphone mám zamrznuté telefóny, som unavený z reklám, prosím reštartujte túto hru!
No lag no ads bude pre mňa dobrá hra! A viac ľudí a mojich priateľov!!
Túto hru som už hral. Bola perfektná, ale teraz sa ani neotvára. Opravte to alebo mi povedzte riešenie.
Dal som 3 hviezdičky, pretože musíte počkať, kým sa otvoria truhlice, a pretože už nie je žiadny začiatočník